slapp dag

Idag har varit en ganska slapp och tråkig dag kom till skolan vid åtta gjorde prov sedan kollade lite på handbollsträningen, sedan begav jag mig vidare till hotelet där jag fick göra olika sallader hela dagen sen var det hem och chill med Mathilda. Jag förstår inte hur hon kan säga att hon är starkare än mig.  sedan bar det vidare till träning.


Och ett enormt stort plus ska Mathildas Mamma, Gunilla persson ha som är en sjukt härlig person, Mathilda du ska vara stolt att du har en så snäll mamma! Tack Gunilla för presenterna.:)

image22

Match

Nä nu ska jag in på gunnarsson och köpa lite energidryck till matchen! För vinst idag är det enda som gäller.
Jag är murarens dotter så jag ska ta och mura igen målet idag.image21

Inte en enda förlust för tjejerna i svalöv

Hittade en sjukt gammal tidnings artikel idag från våra F14 matcher då vi inte hade förlorat en endaste match på hela säsong. står även att vi hatar att förlora, det kan jag inte säga emot .
Bilden som var med var nog inte söt!

image20


kattvalp

Myskväll i Landskrona idag. melodifestivalen och en annan film med justin timberlake som inte var helt hundra! Godis och läsk blev det också dock inte så mycke godis från min sida! ni vet måste tänka på hälsan. men det lilla jag åt var jag faktiskt värd efter dagen träning!
om man skulle ta och införskaffa sig med kattvalp?

image19


proffs

Och idag är den bästa på besök hos mig! Framtidens Fotbollsproffs eller kanske handbollsproffs! Vad hon än väljer så ska jag bli hennes personliga tränare!  När hon blir större ska jag ta med henne på alla hifs matcher så hon kan se ooch lära!  Jag ska även ta med henne till Danmark där vi ska se och lära av dom stora grabbarna i Fc köpenhamn! Handboll och fotbollsproffs 2023!

image18

Chippe och dippa

Har precis kommit hem efter hälsomagasinet, sjukt jobbigt pass idag. Bara Kickboxning idag, men det är så jävla fint efteråt då känner man att man är värd en fet jävla pizza och chippe ikväll. Helt fel efter detta passet hade det då inte varit. Nästa vecka börjar träningsmatcherna istället för hälsomagasinet. Då får vi se ifall vi har blivit starkare och ifall våra träningspass har gett oss något men det tror jag säkert. Men något som absolut inte är positivt är att vi har alla våra träningmatcher borta. Drygt inte en endaste hemma match. men det kommer nog bli bra endån!

image17


sundare liv

Idag har också varit en härlig dag som började hos Mathilda! tagit det lungt hela dagen kollat på en sjukt bra film, och pluggat till körkortet, det gick väl ganska bra. Dagen fortsatte i Helsingborg där det blev tasty house och bio! Bio var sjukt bra bara synd att vi missade slutet!

Nästa vecka ska bli en sund och ekonomisk vecka precis som alla andra veckor fram över, inget onödigt köp av godis eller mat. Bara godis en gång i veckan, dom andra dagarna när det blir film och mys så blir det Gurka/morötter och dippa(Ja jag har faktiskt lärt mig äta dippa nu). Och läsk ska det inte heller bli, inga onödiga turer till subway , till mcdonalds lär det inte bli så många turer heller. måste tänka sundt och ekonomiskt! Kan vara ganska bra att börja ett nytt liv för både kropp och själ! Tycker detta låter som en bra ide istället för att bara skita i att äta godis och skräp mat helt (vilket man inte kommer klara). så får man bara styra upp det istället till det minimala.

image16

ny tränare nya möjligheter

Gårdagen var helt suverän en hel kväll  i Helsingborg med mys på resturang och sedan bar vidare till HIF. Där HIF skulle försöka sig besegra Psv med minst 3 mål för att gå vidare, men det blev inte riktigt som planerat istället gick det med förlust med 1-2. Och Europa resan slutade med en 16 delsfinal! Det har varit en sjuk upplevelse alla trodde det var kört redan i gruppspelet när Heerenveen besegrade HIF med klara 5-3 på hemma plan. Men när dom kom till olympia fick se och lära av dom stora pojkarna och HIF fortsatte sin resa ut i Europa.

Efter den dagen lärde jag mig att ingenting är omöjligt när det gäller sport!

Och igår var även sista Matchen för Andy som ska forsätta sin karriär i SvalövsBK, nog inte status på det.
HIFs bästa försvarare ska nu mera spela i SvalövsBK,
Vi får hoppas på att Hif hittar en minst lika bra ersättare
Men som sagt Ny tränare Nya möjligheter

image15


Mathilda

Nu sitter jag hos Mathilda

image14


113 noter

Efter gårdagen kan jag möjligen säga att jag är kung på Guitar hero, satte 113 noter på rad det är inte så dåligt, defintivt inte om man gemför med i lördags. Och mer guitar hero lär det bli under dagen!  och städa ska det också hinnas med!

sen ikväll blir det mys i landskrona, Efter det bär det av till Helsingborg där det skall kollas på HIF - PSV!
Och för er som inte har chansen att se matchen på plats kan se den på Euro-sport!
Detta kommer bli en kanon dag på lovet kan jag säga direkt. Det enda som är negativt är att det är så satans kallt ute och ännu kallare kommer det ju att vara ikväll, men får väl ta på sig mycket kläder!

image12


Guitar Hero

Har precis införskaffat mig guitare hero. Fint nu ska jag bli kung på detta, vänta en vecka sen så kommer jag var som en äkta gitarist. Och detta kan vara en rätt bra grej för mig att bli bättre på kordninationer så inget dåligt inköp. som sagt det är sportlov och resten av lovet ska jag öva på guitar hero lia bra inget bättre för mig ju!
Nä nu ska jag förbereda mig för ett träningspass med gubbarna wargo. får se om det bara blir löpning eller vad det blir! se om mitt knä pallar trycket.
           
image13


Mys i soffan

Idag ska det bli en riktigt mys dag framför tven, hade tänkt ta mig i kragen och börja kolla på Prison break. vi får se hur det blir med det men en riktigt mys dag ska det bli iallafall bli med lite snacks. Eftersom det är träning ikväll så gör det inte så mycket! jag får springa extra mycket ikväll istället. kanske det blir ett varv på slingan före. jag känner att det behövs med tanke på att få bättre kondition, fast jag tränar 5 dagar i veckan har jag sjukt dålig kondition då är det fan ila. så det är bara till att vara ute och springa mer. Det skadar ju inte så varför inte!

Men innan det blir mys i soffan ska jag fixa det alldra bästa till spån,tänkte han får ju också ha något han gillar så får väl fixa en muffins varvat med lite sallad då blir han säkert glad. Jag behöver ju inte oroa mig över att han ska få anorexia för äta är något han alltid gör.




image8


HIF - PSV!

I dag blev den e härlig tripp till Helsingborg där det inkasserades En söt liten tröja och en börs! när jag endån var i farten så inkasserade jag födelsedagspresent till Mathilda som snart blir 18.
vilket jag också blir om 36 dagar, det är då det verkliga livet börja.

Det verkar som denna veckan kan bli rätt bra trots allt. Det ser ut som att det kommer bli HIF-PSV på torsdag med fotbollslaget. Förhoppningsvis kommer det bli en fart fylld match med utklassning från hif sida. Och om hif vinner  med 3 mål på torsdag fyfan vilken lycka det kommer vara!,då kan ingenting göra mig depp på länge!

image4

Maxieponken och mathilda den vilda

Sitter hemma hos maxieponke med mathilda. Tränade innan, och innan oss tränade endån Svenska handbollslandslaget. och jag fick två handbolls bollar av deras tränare och sån bra vän jag är gav jag en till Mathilda den vilda! 

Nu ska jag öva upp min engelska genom att läsa Pippi långstrump för dom andra.
Dom tycker säkert det är sjukt tråkigt att lyssna på mig, men det är riktigt bra för mig som inte är den bästa på engelska!


image6

Handboll

För en månad sedan hade jag inte kollat på en endaste riktigt handbolls match. Men den senaste månaden har det blivit mycket handboll allt från Fc köpenhamn till gubbarna Wargos division 3 lag. inga dåliga matcher måste jag säga, Och imorgon före vår träning ska endån Svenska handbolls landslaget träna det är lite status på det. dom säger att fotboll är en livsstil men det börjar verka som att handboll är det också:) 
så nu har jag två livsstilar!

Och jag har funderat lite även denna dagen ,att det ska egentligen inte vara några problem att spela både handboll och fotboll eftersom att det spelas på två helt olika säsonger ,när fotbollen slutar börjar ju handbollen, och sedan när handbollen slutar ja då tar fotbollen vid igen.  På fotbollen ska man ju ha en långvarig kondition och orka springa i hela 90 minuter medas på handbollen behöver man vara snabb så man orkar springa hem och försvara sig.  om man då går på båda så borde man få en jävlar i det bra kondition

image3

Det är inte lätt att heta fläskkotlett men det skiter jag i för nu ska jag kolla på tv


födelsedag och läger



då var det söndag ännu en gång, och jag börjar med att säga grattis till min lilla Maxieponk som blir 19 år idag! :)  

Efter träningen igår fick jag reda på att vi ska åka på läger den 28 mars vilket vi inte alls gillar efter som jag fyller 18 den 26 mars och hade planerat att det var fest som gällde den 28. Men det blir väl till att skjuta upp det till  veckan där på . 
image2


Funderingar


Nu hade jag tänkt blogg lite, vi får se hur det blir. jag är kanske inte så bra på det!

s
itter här hemma hos mathilda den vilda, ska snart hem för att senare bege mig till hälsomagsinet för  träning med mitt älskade fotbollslag :) på tal om träning så har jag sjukt mycket ångest just  nu dels för att jag antagligen måste välja mellan att spela handboll eller fotboll vilket är sjukt svårt att välja. För ett halvår sedan tyckte jag handboll var en jävla mes sport men allting har förändrats under detta året, nu är det en del av mitt  vilket jag är glad över.

något som också orar mig just nu är vad som ska hända framöver som tillexempel vart jag ska bli av på min apu om jag ska vara på nils h som har mycket catering till hif vilket hade varit mycket kul att testa på,
fast det är ju ett helt halv år man ska vara där så det gäller att hitta det som passar just mig, tänk dig själv att vi ska spendera 8 timmar varje dag i 16 veckor.  så vi får se vart det blir, kanske en tripp till stockholm vem vet;)
 

Nä nu ska jag ta på mig och på börja min promenad hem. Ha en bra lördagimage1


RSS 2.0